Menú

The MusicaK:al Project

Som la veu del Raval!

The MusicaK:al Project és un projecte cultural i social que impulsa l’Escola de Músics i JPC l’any 2006 amb l’objectiu d’implantar la cohesió social mitjançant la música en molts àmbits de la vida diària. 

 

Volem aconseguir exportar el model d’èxit en l’àmbit educatiu, social i cultural de l’Escola de Músics i donar a conèixer la música com a mitjà de comunicació i d’expressió intercultural dirigida a totes aquelles persones que no poden tenir accés.

Eramus

L’Escola de Músics i el seu camí cap a l’Internacionalització amb Erasmus+

A l’Escola de Músics, creiem en l’avanç continu i l’exploració de noves oportunitats. Amb aquesta visió, hem endegat el nostre Pla Erasmus, una empenta cap a la internacionalització i l’excel·lència, fent ús de les oportunitats que la Unió Europea brinda per potenciar l’educació, la formació, la joventut i l’esport.

Erasmus+ s’alinea amb els nostres objectius com a institució educativa i musical, oferint una plataforma per a la mobilitat i la cooperació en múltiples àmbits de l’educació musical. Ens atrau especialment la seva dedicació a la inclusió social, les transicions ecològiques i digitals, i el foment de la participació juvenil en la vida democràtica.

L’Escola de Músics es compromet a obrir portes a tothom a través d’Erasmus+, creant oportunitats especialment per a aquells amb menys accessibilitat i per a organitzacions més petites. Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant trajectòria cap a la creació d’un futur més inclusiu i vibrant a través de la música.

Contacte