Menú

L’Escola de Músics i JPC, una Escola de Música per adults al centre de Barcelona

Des d’Escola de músics i JPC creiem que la música és un art, un llenguatge i s’ha de gaudir en totes les etapes d’aprenentatge, per això creiem que hauria de ser per tothom.

El nostre principal objectiu és que gaudeixis de la música, independentment de l’edat. Per aquest motiu tenim oferta per a totes les etapes des d’infants en el seu primer any de vida, ajudant-los a interaccionar amb la música fins edats més madures.

Tanmateix, la nostra cèntrica ubicació a la ciutat de Barcelona, dins del districte del Raval fa que tinguem un tracte molt estret amb la comunitat, i això dona peu a què participem en un gran nombre d’activitats al barri, que resulta beneficiós tant per nosaltres com per les persones que estan a prop nostre i els alumnes, ja que quasi sempre són els protagonistes de totes les accions que portem a terme.

ESTUDIAR MÚSICA PER ADULTS

Sempre som a temps d’aprendre a tocar un instrument o adquirir nous coneixements que ens permetin gaudir més de la música que ens agrada i escoltem.

Oferim un ampli ventall d’opcions a tots aquells que vulguin acostar-se a aquest meravellós món. I donem accés a classes de música, sigui cant, conceptes musicals o bé l’aprenentatge d’algun instrument.

Ens adaptem totalment a tu i els teus requisits, ja que són classes individuals. L’equip docent t’ajudarà i et donarà suport en tot el que necessitis ja sigui perquè vols tocar des de 0 o pels que volen perfeccionar la seva tècnica i coneixements.

El professorat, de gran talent, et transmetrà la passió per la música de manera entenedora i amena. 

MÚSICA AL CENTRE DE BARCELONA: RAVAL

La nostra avantatjosa ubicació al centre de Barcelona fa que tinguem una vinculació molt gran amb el barri del raval.

Aquest fet ens brinda l’oportunitat de participar en moltes iniciatives i activitats, ja siguin culturals i socials, on els alumnes col·laboren de manera molt estreta, suposat que en moltes ocasions intervenen en actes culturals, a través de les nostres agrupacions corals o instrumentals o dels teatres musicals.

Moltes d’aquestes jornades els agrupaments per adults són els que agafen més protagonisme, gràcies a l’experiència d’actuar en públic, com per exemple el Raval’s Band, que està formada per músics amateurs del barri.

AGRUPACIONS MUSICALS: PARTICIPA!

La nostra oferta inclou un gran nombre d’agrupacions musicals i corals, sobretot per adults, tot i que aconsellem que tots els alumnes participin en alguna formació.

Els beneficis de les agrupacions són molt diverses i creiem que et faran créixer com ja no en l’àmbit musical sinó també en l’àmbit personal:

  • Socialització. Poder passar una estona fent el que t’agrada amb altres persones, fer grup, fer pinya. Buscar entre diverses persones un objectiu comú uneix molt.
  • Companyonia. Toques amb companys, i aquesta companyonia farà que et comprenguin i relativitzin si tens un mal dia, que intentin ajudar-te si tens una dificultat, i viceversa
  • Aprens a escoltar. Per a fer música en grup això és imprescindible. Toques o cantes la teva part en funció dels altres.
  • Desenvolupes la teva empatia. La música són emocions fetes ones sonores. I quan toques una mateixa peça amb altres persones, les energies es van contagiant.
  • Tens el teu lloc i la teva funció. Tots ens convertim en imprescindibles.
  • Treball en equip. Pel fet que tots tenim la nostra funció, les diferents peces del puzle han d’encaixar i d’aquesta forma estar ben articulats i bé compenetrats.
  • Enforteixes el teu paper en la resolució de problemes. Com qualsevol treball grupal, presenta en algun moment donat qüestions. Alguns són de llarg recorregut, uns altres d’última hora, però en la música en grup és una cosa que s’aprèn a solucionar ràpidament.
  • Es treballen millor les competències musicals: en grup es treballa millor el ritme, el pols, la interpretació, ja que uns aprenem d’uns altres, ens podem corregir i ajudar gràcies a l’escolta recíproca contínua.
  • Participar en festivals i esdeveniments en grup: en la nostra situació el fet de poder participar en festivals i actes cultural arreu de Barcelona i de Catalunya.

APRÈN MÚSICA AMB NOSALTRES

Que l’edat no sigui un obstacle per a aconseguir allò que vols o que realment t’agrada.

Mai és tard per a començar un nou projecte, sobretot si es tracta d’aprendre a tocar un instrument o adquirir nous coneixements que ens permetin gaudir més de la música que ens agrada.

Saben que a part dels beneficis de tocar l’instrument tindràs l’oportunitat de participar en les nostres formacions instrumentals, ja sigui en un entorn més de barri o en un entorn més de caràcter nacional.

Celebra el nostre 30è aniversari i inscriu-t’hi pel curs vinent 2022-2023→ Falta CTA inscripcions.

Contacte