Menú

Les agrupacions musicals de l’Escola de Músics i JPC

Fer música de manera col·lectiva és una oportunitat per aprendre dels altres i ser capaç de treballar en equip. Per aquest motiu, les agrupacions musicals de l’Escola de Músics i JPC són una ocasió perfecta per endinsar-se en aquest món de la mà de professionals qualificats i amb gran experiència 

Les agrupacions musicals de l’Escola de Músics i JPC són una aposta ferma del centre perquè considerem que compartir la música és una part important de l’aprenentatge. Des de molt aviat oferim la possibilitat de realitzar música en grup sense importar l’instrument que toques o el nivell que tinguis. Durant les classes de conjunt instrumental el professor farà els arranjaments necessaris per adaptar la partitura al nivell de cadascun dels components del grup.

A més, tal com dèiem, a les agrupacions musicals de l’Escola de Músics i JPC s’aprèn a tocar, a escoltar als altres i a aprofundir en la sensibilitat musical. 

Quines són les agrupacions musicals de l’Escola de Músics i JPC?

Orquestra de guitarres

Per a tots els nivells on es treballa un repertori de diferents estils des de clàssic fins a pop. Els components de l’orquestra es divideixen en diverses seccions. 

Orquestra de Petits, Elemental i Raval Simfònic

Tots els instrumentistes tenen l’oportunitat de formar part d’una orquestra. La de petits fins als 7-8 anys, l’elemental fins als 12-13 anys i la de Raval Simfònic a partir dels 13 anys. El dia d’assaig és el dimecres a la tarda. A més, l’orquestra actua al llarg del curs a espais emblemàtics de la ciutat com el Palau de la Música Catalana o l’Auditori de Barcelona. 

Combos de música moderna

 Estan formats per diferents components (veu, guitarra, piano, bateria, baix elèctric, trompeta, trombó, saxo) que treballen un repertori de música moderna de diferents estils (pop, rock, jazz, etc.) Al llarg del curs es realitzen diversos concerts a diferents espais de la ciutat. Actualment hi ha 10 agrupacions musicals de l’Escola de Músics i JPC d’aquest tipus de diferents edats. 

Big LEM Band

És una formació composta per instruments de vent fusta, vent metall, piano i percussió. El repertori es basa en el Jazz i el Swing. A més, a les seves actuacions sol tenir col·laboracions de cantants, oferint nombrosos concerts al llarg del curs.

Ravals Band

Està formada per instruments de vent i percussió amb una trajectòria de més de 15 anys. Els components han tocat als auditoris més importants de la ciutat així com en alguns països d’Europa. El curs passat van aconseguir la tercera posició al concurs internacional de bandes de Praga.

Batucada

Composta íntegrament per instruments de percussió i dividida en dues franges d’edat: batucada infantil i batucada d’adults. 

No ho dubtis i apunta’t a les agrupacions musicals de l’Escola de Músics i JPC. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic escolademusics@gmail.com. T’hi esperem!

Contacte