Menú

Escola de Música a Barcelona per a nens, joves i adults

Som un centre de referència a Barcelona, amb una ubicació molt privilegiada  dins del districte de Ciutat Vella, al barri del Raval, que ens brinda l’oportunitat  de poder participar en moltes activitats tant en l’àmbit cultural, i social dins el nostre entorn potenciant la vinculació entre la música i les persones que formen part del territori.

ESCOLA AUTORITZADA

Com hem especificat en l’apartat anterior la nostra oferta, és molt àmplia i engloba tant nens com adults.

Primer de tot posem a la vostra disposició 3 programes d’estudi:

  • Programa Oficial: se segueix la programació recomanada
  • Programa Lliure Grupal: la programació és lliure, però es fa alguna assignatura grupal
  • Programa Lliure: programació de forma lliure.

La programació oficial que recomanem té les següents etapes:

  • Sensibilització Musical: és una etapa formada per 2 cursos, una fase on a través del joc, la dansa, les cançons i amb acompanyament de petits instruments perquè adquireixin la base de l’educació musical.
  • Iniciació: formada per 3 cursos on es fa els primers passos amb els instruments. Les edats compreses entre 3 als 6 anys
  • Elemental: dins d’aquesta fase ens trobem 6 cursos i 3 cicles de 2 anys, on la finalització de l’etapa acaba en una titulació. El catàleg d’instruments s’amplia fins al 23. La franja d’edat són de 6 als 13 anys
  • Nivell professional: són 6 cursos i 3 cicles aquí s’amplien els coneixements i les hores i també podràs fer un segon instrument. Curs dirigit dels 12 als 19 anys

Per últim, tenim arranjaments, on es posa en pràctica tots els continguts apresos durant els anteriors nivells i s’estrenen les obres creades en directe. Es un pas molt important, ja que l’alumne tindrà l’oportunitat de saber si de veritat vol dedicar-se a la música professionalment.

També et preparem per a les proves d’accés a conservatoris superiors, amb ajuda del nostre equip docent.

I, tanmateix, impartim educació musical per adults on ens adaptem a les necessitats i els horaris dels alumnes sèniors.

PARTICIPEM AL BARRI

Gràcies a la nostra ubicació n’ha permès establir una forta arrel i compromís per la ciutat de Barcelona i pel barri del Raval. I això genera que podem participar activament en moltes activitats.

Som col·laboradors amb la fundació Tot Raval, una organització que realitzà accions dirigides a la promoció i el foment de la responsabilitat social, la convivència intercultural i la participació associativa del bari i hem tingut la sort de contribuir en moltes iniciatives culturals i socials.

Tanmateix, tenim un programa de musicals en català, que es treballa amb 800 alumnes de diferents escoles públiques del barri, com una manera de donar suport a la integració del català a les escoles.

Amb una visió més perifèrica, també som membres actius de l’associació EMIPAC (Escola de Música d’Iniciativa Privada de Catalunya) som un col·lectiu d’escoles de música que unificà esforços de cara a la millora de l’educació musical de Catalunya.

Ens dediquem principalment en oferir serveis d’àmbit pedagògic, cultural, informatiu, professional, d’assessoria, empresarial etc.

GAUDEIX DE LA MÚSICA I DE L’ENTORN

Oferim una oferta d’aprenentatge musical molt àmplia i de qualitat, per a totes les edats i al mateix temps en una ubicació molt privilegiada, que gràcies a això en podem participar i col·laborar amb associacions que potencia’n les activitats culturals i socials del barri de la ciutat.

A què esperàs i vine a celebrar el nostre 30è aniversari. Inscriure’t o inscriu el teu fill o filla pel pròxim curs 2022-2023!

Contacte