Menú

Descobreix les corals de l’Escola de Músics i JPC

Vols descobrir les corals de l’Escola de Músics? Estigues atent perquè en aquest article et desvetllarem els cinc tipus de corals amb les quals compta la nostra escola. Una escola que va néixer l’any 1992 amb la voluntat d’oferir un ensenyament de qualitat i diferent de l’oferta que hi havia en aquell moment. 

En aquest curs escolar 22-23 que iniciem se celebra el 30 aniversari de l’escola. Per tant, són trenta anys treballant en l’àmbit de la música, el qual ja ens indica que l’oferta educativa és molt gran a causa de la gran trajectòria. Però, sense més dilacions, anem al que t’interessa i al que t’havíem promès que parlaríem: les corals!

Les cinc corals de l’Escola de Músics i JPC

Des de l’escola oferim 5 programes d’estudis de corals: 

  • Sons de Veu i Smiling: Aquest grup de cors pertany al nivell elemental. Inicia als nens més petits en aquest terreny, per tal que desenvolupin el sentiment de formar part d’una coral i aprenguin tècniques per anar creixent passet a passet. 
  • Trencacors: Arribats als Trencacors ja ens trobem a la coral per a adults, on els integrants són més grans i, per tant, són els veterans que porten a l’esquena una llarga trajectòria. Tot i això, des de l’escola de músics considerem que mai es deixa d’aprendre i tot i arribar a aquest punt els nostres alumnes continuen creixent i aprenent. 
  • Stikers L’EM: L’any passat un grup d’adolescents i joves van participar en un curs de teatre musical. Arran d’aquesta iniciativa va sorgir Stikers l’EM, una coral molt unida que arriba directament al cor dels espectadors i que aquest any treballaran en el musical d’Anastasia. 
  • Musical’s choir: Musicals’ Choir, és un grup coral format per joves del districte de Ciutat Vella especialitzats en repertori musical. Les seves interpretacions son úniques gràcies a la seva frescor, la intensitat amb que trepitgen l’escenari, l’alegria i sobretot les ganes d’expressar el  món interior de cada un d’ells. 

Concerts i jocs amb les corals de l’Escola de Músics 

Les corals de l’Escola de Músics i JPC gaudeixen de moments únics on la diversió està assegurada en els nombrosos concerts i trobades que hi participen durant el curs. A més, no es perden els jocs emblemàtics que es realitzen arreu la ciutat on es fomenta el treball en equip, el compromís i es fan noves amistats. 

En definitiva, compartir música és una de les millors activitats que existeixen on desconnectar i passar-ho bé. Així que ja saps, mai és massa tard per iniciar-se! 

Si et crida l’atenció la idea de fer cant coral, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre correu (escolademusics@gmail.com), des d’on et proporcionarem tota la informació que necessitis sense cap mena de problema!

Contacte