Menú

Descobreix les classes de música per a infants

L’audició musical és pràcticament indispensable a la nostra societat. Sobretot, ho podem apreciar si ens fixem en el fet que estem envoltats constantment per melodies i cançons que ens acompanyen en infinitat de moments. Per tant, la música per infants és molt important per tal que desenvolupin aquest mitjà de comunicació des de ben petits. 

Música per infants a l’Escola de Músics i JPC

A l’Escola de Músics i JPC som conscients de la importància d’impartir música per infants. És per aquest mateix motiu que entre la nostra oferta educativa podràs trobar el curs de sensibilització musical, dirigit per a nens i nenes d’entre 1 i 5 anys

Les nostres classes de música per als més petits de la casa consisteixen en: 

  • Sensibilitzar als alumnes més petits, en el món de la música i aconseguir que interioritzin intuïtivament els elements bàsics del ritme i la pulsació, altura tonal, timbre, expressió corporal i expressió cantada.
  • Començar amb el desenvolupament de l’oïda, interioritzant uns bons patrons rítmics, melòdics i estructurals.
  • Potenciar l’experiència sensorial i motriu de l’alumne com a primera forma de comprensió i apropament.
  • Iniciar l’alumne en el món de la veu com a factor d’aprenentatge de l’expressió musical amb el mateix cos. Aprendre a valorar la veu com un dels mitjans expressius més importants en el fet musical.
  • Assistència a audicions i audicions de peces musicals cèlebres. Sensibilitzar a l’alumne en el món de la música.
  • Iniciació intuïtiva al començament, però progressivament més conceptual als elements que integren la Música.
  • Desenvolupament de la sensibilitat musical i del sentit de l’oïda.
  • Apropament als símbols musicals (codificació i descodificació).

Aquesta etapa està formada per 2 cursos. Durant el primer els alumnes fan 45’ a la setmana, durant el segon es converteix en 1 hora. A través del joc, la dansa, les cançons i amb l’acompanyament d’instruments Orff, els més petits de l’escola adquireixen la base de la seva educació musical.

Propers pasos…

Després d’experimentar a través del joc amb el nostre programa de música per infants, l’alumne pot continuar amb la seva formació i ampliar els seus coneixements musicals. 

A l’escola fem classes d’Iniciació musical per a introduir a l’alumne en el món de la veu, aprendre sobre els símbols musicals i tècniques instrumentals amb ampliació de ritmes, melodies i tonalitats entre d’altres. A més, l’infant podrà participar en petits grups instrumentals, audicions i concerts a la vegada que fa nous amics i amigues i viu experiències inoblidables. 

Així doncs, t’has decidit a provar el nostre programa de música per infants? 

No deixis passar l’oportunitat i apunta al teu fill a l’Escola de Músics i JPC i perquè pugui gaudir de tots els beneficis que comporta estudiar música des de petits i, a més, fer-ho amb nosaltres!

Contacte